— STARDUST MEDIA BV —

CREATIVE SOURCE

Overtuig met 3D beelden

Bij ons kan je terecht voor 3D Visuals, Artist Impressions, Virtual tours, 3D animaties, Virtual Reality presentaties met VR bril of interactieve 3D presentatie. Wij produceren 3D beelden voor jouw website, brochure en presentaties. Wij zullen alles doen om uw product te laten schitteren en houden alles verrassend betaalbaar.

Reclame en marketing

Stardust Media BV is gespecialiseerd in het ontwikkelen en begeleiden van ondernemers en bedrijven met hun marketingstrategieën. Wij hebben van oorsprong een stevige binding met de bouw- en informatietechnologiesector.

 

Van oorsprong zijn wij een bureau gespecialiseerd in reclame en marketingcommunicatie. En dat zijn wij nog steeds.

 

Sinds 2006 hebben wij veel eigen projecten opgezet. Sinds 2008 zijn wij houder van licentierechten voor tv en merchandising in de Benelux. Er zijn tot 2011 7 afleveringen vertaald naar het Nederlands. Deze afleveringen zijn speciaal gemaakt voor het Fantastisch Kinderfilmfestival in Amsterdam in 2009.

In 2011 is seizoen 1, 52 afleveringen, vertaald naar het Nederlands. In 2010 is de serie aangekocht door NPO (Zappelin – EO). 20 augustus 2014 is het eerste Nederlandstalige YouTube kanaal voor Pororo online gegaan.

 

Sinds 2019 zijn we ons steeds meer gaan richten op 3D visualisaties. Van hobby in de avonduren tot een professionele dienst binnen het bureau.

Wij leveren je creativiteit met de kracht van een mini-zon.

Maak een afspraak!

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.