3D werk

Eén beeld zegt meer dan duizend woorden maar niets is zo kracht als beeld gecombineerd met de juiste tekst en graphics.

Met de juiste combinaties en overtuigende beelden kan je mensen raken en beweging veroorzaken. Als creatieve zijn wij vanaf het eerste moment dat 3D opkwam in de grafische sector gefascineerd geweest door de spectaculaire mogelijkheden die al je zintuigen tintelen. Alles eerst als hobby maar als snel een professionele dienst.

Wil je een product tot leven brengen of een 3D prototype visualiseren dan verdiepen wij ons op welke manier jouw product het best tot leven komt. De juiste hoek, sfeer, subtiele belichting. Eventueel aangevuld met beweging en interactie. Bij ons kan je terecht voor 3D Visuals, Artist Impressions, Virtual tours, 3D animaties, Virtual Reality presentatie met VR bril of interactieve 3D presentatie. Wij produceren 3D beelden voor jouw website, brochure en presentaties.

Wij zullen alles doen om uw product te laten schitteren en houden alles verrassend betaalbaar

Reclame en marketing

De essentie van ons werk is dat wij de mensen raken en beweging veroorzaken. Ons doel is om elke ondernemer die bij ons aanklopt te inspireren met creativiteit, slimme strategieën, ontwerp en creatie.

Stardust Media BV is gespecialiseerd in het ontwikkelen en begeleiden van ondernemers en bedrijven met hun marketingstrategieën. Wij hebben van oorsprong een stevige binding met de bouw- en informatietechnologiesector.

Wij leveren je creativiteit met de kracht van een mini-zon.

Maak een afspraak!

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.